lauantai 5. marraskuuta 2016

Wolf Alice, IKINÄ, Ukkosmaine ja muita musavinkkejä

Musikaalista lauantaita!

Yhtenä päivänä tajusin Sportifyni jääneen viime aikoina harvinaisen vähälle käytölle. Niinpä päätin korjata asian, ja kertoa teillekin, mitä soittolistoiltani löytyy. Tässä siis muutamia bändejä ja biisejä, jotka ovat ehdottomasti tsekkaamisen arvoisia.
  1. Wolf Alice

Yksi kuuloaistini uusimmista ihastuksista.Tämä tuoreen kuuloista indierockia särökitaroillaan soittava brittiyhtye tulee pääsemään vielä pitkälle! Harmittaa kovasti, että missasin heidän keikkansa Ilosaarirockissa.
  1. Scandinavian music group

Monille varmastikin tuttu yhtye jo neljäntoista vuoden ajalta. Olen kuunnellut SMG:tä aiemminkin, mutta Ilosaarirockin keikan jälkeen löysin tämän täydellisyyden maailman taas uudestaan. Kuuntele etenkin, jos kaipaat vaihtelua Ultra Bran tai PMMP:n soundeihin.
  1. Paleface

Vaikka tämän miehen ääntä tuskin kukaan on voinutkaan välttyä kuulemasta, niin ihan pakko mainita. Itse olen nimittäin oppinut arvostamaan Palefacen tuotantoa vasta nyt.

  1. Ikinä

Oolalaa ja aamen! Punkkia! Juuri tätä olen kaivannut arkipäivieni piristykseksi!

  1. Hullu elämä
Ylivieskalaislähtöinen rockia soittava "kellaribändi", jolle toivon hurjasti menestystä. Näillä nuorilla on nuotit ja asenne kohdillaan!


  1. Ukkosmaine

Nämä herrat ovat jo jääneet määrittämättömän pitkälle tauolle, mutta musiikkihan elää ikuisesti. Ja onneksi elääkin, Ukkosmaine nimittäin saa hymyn kasvoille tilanteessa kuin tilanteessa.Näiden lisäksi mm. Vesala, PMMP, Haloo Helsinki!, Iisa, Ruger Hauer, Nirvana ja Foo Fighters toimivat aina. Minkälainen musiikki auttaa sinua jaksamaan pimeän talven keskellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina ja siksi pyrinkin vastaamaan kaikkiin. :)