maanantai 7. marraskuuta 2016

Miksi homous on edelleen ilmoitusasia?Viime tiistaina suosittu tuhettaja Tuure Boelius julkaisi videon, jolla kertoi koko maailmalle olevansa homo. Video oli aito, ihana ja koskettava. Mutta oliko sen jakaminen välttämätöntä? Miksi Tuuren, tai yhtään kenenkään seksuaalinen suuntautuminen kuuluisi muille? Ja miksi heteroutta pidetään edelleen normina? Eihän tytöistä tykkäävän pojankaan oleteta tekevän seksuaalisuudestaan yleistä tiedotusasiaa. 

Toisaalta, ymmärrän kyllä Tuuren pointin. Vuosi sitten hän vielä kiven kovaan väitti videollaan olevansa hetero. Ja toki, on hienoa, että hän on vihdoin löytänyt itsensä ja tahtoo nyt näyttää rohkeaa esimerkkiä tilaajillensakin. En siis syyllistäkään tätä nuorta videobloggaajaa, vaan koko yhteiskuntaa.

Elämme nimittäin vuotta 2016. Entä jos annettaisiin ihmisten jo rakastua toisiinsa tekemättä siitä sen suurempaa numeroa?1 kommentti:

  1. Välillä tuntuu, että eri seksuaalisuudet ovat ihan arkipäivää ja välillä huomaa homovastaisiakin ja kaappiin piiloutumista yhä löytyvän, joten kaipa maailma on vielä siinä vaiheessa, että kaapista ulosastuminen on suuri asia... Ihmiskunnalla on vielä kehitystä, mutta toivoisin yhteisymmärrykseen päästävän jonain päivänä. :)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina ja siksi pyrinkin vastaamaan kaikkiin. :)