lauantai 17. lokakuuta 2015

ARVOTAAN LIPUT HELSINGIN KIRJAMESSUILLE

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 
Kommentoi tämän postauksen alapuolelle sähköpostiosoitteesi  ja olet mukana arvonnassa! Arvon siis jollekulle onnekkaalle kaksi päivän lippua Helsingin kirjamessuille (22. - 25.10.2015). Lippujen arvo on 16 euroa kappale. Näillä lipuilla voit käydä messuilla yhtenä päivänä yhdessä kaverin kanssa tai kahtena päivänä yksin. Arvonta suoritetaan maanantaina (19.10.) kello 14, sen jälkeen tulleet kommentit eivät ole mukana arvonnassa.

Mä olen osallistumassa näille messuille ensimmäistä kertaa. Onko joku muu tulossa paikalle? Jos olet käynyt messuilla aiemmin, olisi kiva kuulla mitä olet tykännyt! :-)

Onnea arvontaan! <3 :-)

Lisää tietoa messuista: http://www.messukeskus.com/Sites3/Kirjamessut/Sivut/default.aspx

13 kommenttia:

 1. En valitettavasti tänä vuonna pääse :( Kävin viime vuonna ja oli ihan mukavaa, mutta vielä kivempaa olisi ollut, jos olisin tiennyt kirjabloggaajien pisteestä ja pitänyt jo itsekin blogia...

  VastaaPoista
 2. Sähköpostiosoitteeni: katharinettk[at]gmail.com

  Olen tykännyt messuista kovasti. Siellä on mukava tunnelma, mielenkiintoisia kirjailijoiden haastatteluja, kivoja pisteitä... ja voi tehdä hienoja kirjalöytöjä.

  VastaaPoista
 3. Olen käynyt muutamana vuonna, tykkään tehdä edullisia löytöjä, lahjoja ym ja kierrellä myös antikvariaattisella puolella. Olen menossa lauantaina messuille.
  s-postini, s.uotila@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen käynyt ennenkin, mukavat messut ja kiva tunnelma siellä on aina ollut. Olen tulossa tänäkin vuonna joten olisi kiva jos onni olisi arvonnassa myötä.
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Parhaat messut! Vaikka en juurikaan tykkää tungoksesta ja ihmispaljoudesta, niin täällä se jotenkin aina unohtuu, koska kirjat :)
  riina.ihatsu@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Parhaat messut! Vaikka en juurikaan tykkää tungoksesta ja ihmispaljoudesta, niin täällä se jotenkin aina unohtuu, koska kirjat :)
  riina.ihatsu@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Rakastan Helsingin kirjamessuja, ne ovat aina yksi syksyn ehdottomista kohokohdista. Olen käynyt messuilla viimeiset kolme vuotta, ja mikäli esteitä ei ilmene, aion jatkaa traditiota hamaan tulevaisuuteen. Parasta messuilla on ilmapiiri, ja minusta on mielenkiintoista käydä kuuntelemassa kirjailijahaastatteluja.

  Ei toki ole ollenkaan haitaksi, että samaan aikaan toisaalla Messukeskuksessa järjestetään Ruoka, Viini & Hyvä Elämä-messut, joilta löytyy aina kosolti maistiaisia! :D

  virtanen piste sara at gmail piste com

  VastaaPoista
 8. Vuoden odotetuimmat messut! saikki.hamalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hyviä tarjouksia olisi tarkoitus bongata. :) paula.arvelin@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Hyviä tarjouksia olisi tarkoitus bongata. :) paula.arvelin@gmail.com

  VastaaPoista
 11. En ole aiemmin päässyt käymään. Jos onni suosii, messuilla kiinnostaa erityisesti messutarjoukset sekä alakoulaisille sopivat kirjat. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Anonyymi19/10/15

  Olen ollut siellä monena edellisenä vuonna. Siellä on kovasti hyörinää, tosi kiva ja innostunut tunnelma, hyviä kirjailijahaastatteluja ja mielenkiintoisia keskusteluja. Hyviä kirjatarjouksiakin on ollut ainakin välillä. Kannattaa käydä:) Ja kiva kun on ne Viini, ruoka & hyvä elämä -messut samaan aikaan Messukeskuksessa. Siellä on kiva käydä maistelemassa ja yleensä tulee sieltäkin jotain ostettua. erja_mikkola@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Anonyymi19/10/15

  Olen ollut aiemmin ja etsin aina tarjouskirjoja itselle luettavaksi näitä sysipimeitä iltoja varten sekä teen joululahjaostoksia muille hsvaisan@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina ja siksi pyrinkin vastaamaan kaikkiin. :)